• Talenti – Drugi Dio
  August 15, 2018  /  Radio Skaut

  https://soundcloud.com/radio-skaut/talenti-15082018-drugi-dio-maria-kristina-bozicevic

  Cilj emisije je podizanje svijesti javnosti o sposobnostima i doprinosu osoba s invaliditetom. Emisijom Talenti ćemo inspirirati slušatelje životnim pričama osoba, koje unatoč invaliditetu ili drugim vrstama ograničenja ostvaruju svoje snove i nižu zavidne uspjehe.

  Pročitaj više
 • Naši Dečki – Drugi Dio ( Grizli )
  August 14, 2018  /  Radio Skaut

  https://soundcloud.com/radio-skaut/nasi-decki-14082018-drugi-dio-grizli

  Mjesečna emisija koja promiče vrijednosti Domovinskog rata te se kroz razgovore s gostima (braniteljima, osobama značajnim za to povijesno razdoblje naše Republike i profesorima povijesti) prisjećamo žrtve koju su hrvatski branitelji ugradili u temelje naše slobode i neovisnosti.

  Pročitaj više
 • Luka Različitosti – (Drugi Dio)
  July 12, 2018  /  Radio Skaut

  https://soundcloud.com/radio-skaut/luka-razlicitosti-12072018-drugi-dio

  Emisija koja se bavi ekumenizmom među kršćanskim crkvama na riječkom području, ali i međuvjerskim dijalogom katolika, pravoslavaca, protestanata, muslimana, židova, pripadnika nacionalnih manjina poput Roma. Emisijom Luka različitosti bismo upoznavali ljepote kulturne baštine koja nas okružuje te pokušali poticati slušatelje na prihvaćanje različitosti kao kulturnog bogatstva.

  Pročitaj više
 • Žuta Ludnica
  May 7, 2018  /  Radio Skaut

  https://soundcloud.com/radio-skaut/zuta-ludnica-07052018

  Mozaična emisija koju u potpunosti stvaraju gimnazijalci Prve sušačke hrvatske gimnazije, a bavi se temama bliskim mladima: od savjeta za pomoć pri učenju, preko komentara uspješnih školskih sistema do preporuka s područja glazbe, kulture, književnosti, kazališta. Kritičnim i realnim pogledom na svijet oko sebe, sušački gimnazijalci se nadaju i doprinosu lokalnoj zajednici.

  Pročitaj više